dimarts, de maig 03, 2011

[ cat ] III Memorial Sebastià Salellas “Immigració: la solidaritat no està en crisi”


Programació

Girona, del 28 de maig al 4 de juny de 2011

"Prou de cinisme per part de la societat i treballem tots plegats per resoldre aquest problema, ja que no es tracta d'un joc de lladres i policies, ni de moros i cristians, ni tampoc de jutges i advocats. Es repeteix la qüestió de poder sobreviure amb el pensament que som un poble, unes persones i uns ciutadans".

Sebastià Salellas i Magret

Dissabte 28 de maig al Col·legi d’Advocats, 12h del migdia

Conferència: "Immigració, classe i racisme" a càrrec de Raimundo Viejo Viñas, doctor en ciències polítiques i professor associat al Departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra. Articulista a la Directa i el Público. Presenta: Mesa Cívica pels drets Socials


Dimecres 1 de juny al Col·legi d’Advocats
2/4 de 8 del vespre

Taula rodona: Dones d’arreu, una oportunitat per a la transformació social. Remei Sipi, escriptora especialitzada en dones africanes, Lena de Botton Fernández, sociòloga, professora de la UB; Verena Stolcke, antropòloga social, catedràtica emèrita de la UAB. Presenta i modera: Teresa Cabruja psicòloga social, professora de la UdG


Dijous 2 de juny al Col·legi d’Advocats, 2/4 de 8 vespre

Debat: Immigració i mitjans de comunicació. Rosa Cullell. Periodista i exdirectora de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Felipe López-Aranguren, sociòleg i poeta. Presenta i modera: Jordi Grau, director adjunt del Diari El Punt.


Divendres 3 de juny a la Llibreria 22, 2/4 de 8 del vespre

Presentació del llibre ‘Les causes Perdudes’ de Xevi Sala. Finalista dels Premis Bertrana 2010 a càrrec de l’autor. Presenta l’acte Salvador Garcia-Arbós, periodista.


Dissabte 4 de juny al Cinema Truffaut. 8 del vespre

Presentació del documental 'Una casa digestiva para Lavapiés' amb el seu director Josep Maria Martín i el seu protagonista Mouhamadou Bamba Diop. Cinema Truffaut.